Ambassadeurs


Anky van Grunsven (NL) Alice Naber Lozeman (NL) Frank Hosmar (NL)

Drievoudig Olympisch Goud winnares, trainster en coach, grondlegger en ambassadeur van het merk ANKY® behoeft nauwelijks introductie. Momenteel zijn verschillende van haar pupillen succesvol in het internationale veld en rijdt ze zelf niet onverdienstelijk Reining met haar paard Whizashingingwalla BB.  

Nog altijd is Anky nauw betrokken bij het ontwerpen en samenstellen van de collecties. Samen met een creatief team bepaalt ze hoe een nieuwe collectie er uit komt te zien. Producten worden tijdens dagelijks gebruik intensief getest op de accommodatie in Erp. Anky zet zich als ambassadeur in om het merk te promoten waar ze kan.

  

Alice Naber – Lozeman is sinds vele jaren één van Nederlands’ Eventing toppers. Samen met haar man Gert Naber runt zij de Alice Eventing School. Alice is zelf succesvol in de sport en daarnaast leidt zij jonge talenten op om op (inter-)nationaal niveau te presteren. Alice volgt sinds lange tijd dressuur trainingen bij Anky.

ANKY® ondersteunt Alice met kleding en horsewear. Ook levert ANKY® een bijdrage aan de Eventing School door Saddle Pads beschikbaar te stellen aan de deelnemers. Alice is bijzonder blij met het sponsorschap omdat de producten voldoen aan de hoge eisen die voor Eventing worden verlangd.     

  

In maart 1997 heeft Frank een ongeluk gehad, waarbij hij na een val van een trap in glas belandde en alle spieren, pezen en zenuwen van zijn rechter arm werden doorgesneden. Als gevolg hiervan heeft hij nauwelijks kracht en gevoel in deze hand en is de functie van zijn rechterhand beperkt. Hoewel het er eerst op leek dat Frank nooit meer zou rijden, heeft hij zich er in vast gebeten om zijn hand beter te krijgen en te kunnen blijven rijden en met succes!

Sinds januari 2009 komt Frank uit in de aangepaste sport en de resultaten mogen er zijn! Frank is sinds 2009 opgenomen in het A-Kader en heeft de Topsportstatus van het NOCNSF. In 2015 won hij individueel goud tijdens het Europees Kampioenschap in Deauville.

www.anky.com www.naber-lozeman.nl www.frankhosmar.nl