Free Rider


Free Rider


De ANKY Free Rider biedt fantastische oefeningen die het cardiovasculair systeem van het lichaam stimuleren. De unieke combinatie van de bewegingen van het paard en de ruiter eisen veel inspanning en coördinatie, die de balans van het lichaam stimuleren.

Wanneer het paard beweegt, probeert de ruiter op de rug van het paard constant zijn/haar evenwicht te houden. Bij een poging om het evenwicht te herstellen worden de dieper gelegen spieren getraind doordat ze worden aangespannen en weer worden ontspannen. De spieren die hierbij getraind worden kunnen niet getraind worden met traditionele fitnessapparaten.

De driedimentionale ritmische bewegingen van de ANKY Free Rider werken in op de dieper gelegen spieren van de heupen, taille, bekken en onderrug. Maar ook andere spieren zoals de hamstring worden getraind, afhankelijk van de snelheid van het paard (Free Rider).

De ANKY Free Rider helpt je bij het vinden van een betere balans en tegelijkertijd slankt het taille en heupen af door de specifieke beweging.

Let op: Bent u zwanger, heeft u last van blessures of bent u onder behandeling bij een arts of therapeut, raadpleeg dan alvorens de Free Rider te gebruiken, eerst een arts.